Uteliv.

Vi var ett gäng, alla med samma inställning, låt oss misshandla levern och ha roligt.
Vi (Jag, Emma, Frida, Johanna, Hedin och Zäta) började hos Frida där det var typ, stylingpolisen. Kommentarer som "NEJ, du ska ha strumpbyxor", "FAN, du har förstört mitt hår", "Ja, du får då INTE se ut så där", "Passa dig för blåtiresyndromet". Sen var det saftkalas för hela slanten :)
Började hos Moa, där vi sedan blev utkickade pga hunger av lägenhetsägare som skulle vidare till MAX, så vi andra tappra (vi+robin+ryan+staffan+okänd+viktor) gick vidare till Robin. Hade en trevlig stund med mycket skratt och fotograferande.

Ut i mörker och kyla och vidare mot Tranan. Svepte det sista, (vilket inte var så lyckat för alla), och gick in. Dansade, flinade och stromtrivdes. Sen gick det nån timme. Då satt en av oss i gänget på toan, en som skulle bli sittande en timme, en blev sviken och bedragen på dansgolvet, en fick bekännelser rakt i ansiktet. Här började det liksom gå nedåt. 02.43 rör vi oss mot MAX. Här slutar kvällen, alla går hem till sig. En del ledsna, en del glada, en del fortfarande berusade, ALLA trötta.

Trusted you
With my life
Shattered dreams
Broken glass
I hope there is a closure
Down your path
For I have yet to find
The means to forgive


Ikväll är det SAW3 med hightowerpower.

Over and Out


Kommentarer
Postat av: Frallan

Intressant att du lånar mina uttryck. [flinar]

2006-12-18 @ 15:30:50
Postat av: Anonym

Ja, men hur bra lyckas du inte med dina komponeringar då?! :)

2006-12-18 @ 15:59:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback