Hey, that's no way to say goodbye.

Idag tänkte jag blogga om tandläkare. Jag var ju dit idag, för att få käften limmad. Min underkäke känns numera extremt sträv och smakar mjöl. Inte särskilt hångelvänligt alls. Ja, tandläkare var det ja. De är så melankoliska. Det är liksom inte som så att man möts av ett stort leende och ett glatt hej när man anländer till mottagningen, utan alla daltar omkring i sin egen takt i sina egna foppatofflor. Jag tycker nästan synd om dem, de ser så dystra ut i sina urtvättade uniformer i någon skum, smått tråkig färg. Efter att sömnigt ha tagit i hand med patienten så välkomnar dem dig in i någon liten halv-belyst håla där de börjar med att tvätta händerna. Sedan ska dem, i vilket tillstånd av hygien som helst, ner med fingrar, verktyg och, inte alltid, handskbeklädda händer in i någons mun. Och endast patienten själv vet ju vad som kan ha varit i dennes mun, och ja, tur är väl det. Jag tycker det är äckligt. Att kladda ner sig själv i någon annans bakterier och skrapa bort beläggningar från tand och tunga, råda om hur man faktisk ska borsta tänderna och använda tandtråd, och rukka på vårt allra heligaste - tänderna. Man kan ju tro att en tandläkare ska ha ett fint leende. Men om du tittar efter riktigt noga så ser du sorgekanterna, fast inte under naglarna, men mellan tänderna. Om du utvidgar dina näsborrar lika stort som du tvingar din mun att tillfälligt göra också, så känner du röklukten. Känn efter riktigt noga så känner du det. Fimpar, skvaller med tandsköterskorna, vitlöksdressingen från lunchen, sorg och uttråkad. Det är inget för mig. Tandläkare. MEN cred ska dem ha. Vad vore mitt leende utan tandläkare? Bra nog snett iallafall ;)

Dagens låt: Lenny Kravitz - Always on the run


Men idag ska jag iaf få kolla på lite bolltroll. Jag själv tänkte börja träna på måndag. Har tok-ångest nu. Legat i min säng i två veckor. Typ - tack och hej kondis! Nu måste jag börja om från början. Som efter ett juluppehåll. BLÄE. Får iaf träffa emma ikväll :) mys.


Over and Out

Du är sodastreamad O'boy.

Med klart inflytande av Liiiisa, aka stygg sylt, aka prinsessan av sylt, så ska jag skriva ner allt spontant som hände idag.

Först vaknade jag - erhm, blev väckt, klockan 11, hushållet tyckte jag skulle upp och hoppa om jag skulle göra något av dagen. Jag gjorde något av dagen, blev bråk (som vanligt) och det hela slutade i ilskeuppror i duschen. Knallade såsmåningom iväg mot Ica, handlade 4 jävla kassar mat och kånkade hem dem. Efter 400 meter smärta så var jag hemma - utan känsel i varken händer eller luftvägar. Aldrig mer! Började sedan med att ladda inför den kommade dagen med BÄSTA just nu: Milko Lättyoughurt med smak av blåbär och extra fibrer. Tröck även i mig två bullar. Vilket var gott. Men gjorde mig trött. Sedan bestämde jag mig för att ta tag i min framtida sommar och sökte 30 jobb till. Varav ett i USA, ett i Alaska, ett i Österiket men resten i London. MM, spännande.

Sen lagade jag krubb, smällde till på en klassiker, pasta och skinksås. Det är ju faktiskt grymt gott. SÅ, jag lagade våran mat, åt min andel, gick och fortsatte söka jobb. Spännande... inte. Är ganska less på att skriva ner någon tråkig opersonlig information om migsjälv, och be dem att "please send an e-mail if you have any further questions : )". Jag är trött på att bifoga mitt rykande färska CV. På att bifoga ett foto och tänka: "hoppas dem tycker jag är snygg". Så nu hoppas jag att jag får ett jobb. Inte ett modell-job, inte ett tequila-shooter jobb. Ett vanligt hederligt jävla jobb. Vad det nu är är idag. Kanske... Medium? bah!

Dagens stjärna: Björn Gustafsson. KÄRLEK!


Sail away with me honey, I put my heart in your hands.


Over and Out

World Lit 1

ger mig aningen ångestattacker..

annars: myshelg med emil for the win.

Och jag vill börja träna nu.

Over and Out

I'd swim across lake Michigan...

Sportlov ska glädja en sägs det. Mitt fick en ganska rövig början för att tala i raka ord. Jag är sjuk - har legat nedbäddad i en vecka nu med trolig lunginflammation. Gör dagarna allt som INTE kan ses som innehållsrikt. Idag har jag tagit ett steg på krigarstigen och tittar nu på egen lägenhet på gärdet, mitt i gräddan. Ikväll ska folk ut - men inte jag. Min ljuspunkt ikväll blir väl.. ja.. att sova. Imorgon kommer iaf Emil hit. Annars hade jag fått fel i huvudet. Instängd att dela samma luft, samma mat, samma toa och samma jävla frukostflingor med 2 personer till blir allt för påfrestande i längden. 17 år och 347 dagar räckte för mig. Jag har nog tröttnat. Tröttnat på att bara få höra hur oduglig man är. För jag vet faktiskt att det är fan det sista jag är. Oduglig.

Sufjan Stevens - To be alone with you


och nu kom älsk förbi som av en överraskning. han är underbar för mig och mitt liv just nu.
Även tack till Engberg för dejten idag :)

Over and Out

Allahjärtans

Dagen har vart riktigt mysig.

Det har jag
Mollie Wellander
Julia Söderkvist

och
Emil Björklin
att tacka för.


image54

Over and Out

at the speed of light.

Nej, inget går at the speed of light just nu. Även om jag skulle gilla det. Idag fick jag iaf min lab-raport gjord. Nu är det bara en essay kvar, som ska in på torsdag. Gulligt! Har alltså ingen tid för att lalla imorgon. Blir dock alldeles för dåligt tränat sådanahära veckor. Tänkte försöka hinna med 8 styckna + två matcher. Det duger gott. Idag hade vi "kom-ikapp-dag", som jag och mollie nyttjade till dess fullo. Vi var superbra! Finns ju dock ALLTID mer att göra. Och det är påfrestande. Fast mest påfrestande är nog när man inser hur ineffektiv man har kapacitet att vara! Har ingen som helst lust för skolan nu. Jag vill ha sportlov. Men inte då. Först ska vi ha ett teaterprov, ett kemiprov, en kemilabb som ska in, World Lit 1 ska börjas på, Medea ska göras frågor på, Mor Gifter Sig ska läsas. 3 handbollsmatcher ska spelas, två matteprov stundar, TOK ska göras (som jag förövrigt haataaar) och så får man inte glömma att du kan gott och väl börja på ALLA internal assessment nu om du vill! Och extended essay.
IB-lärare är gulliga :)

Mando Diao - Ochrasy
Mando Diao - God Knows
Mando Diao - Long before Rock n' Roll

Övrigt så åt jag en god skaldjursgryta idag. Mums. Imorgon börjar vi med lysistrate. Sen är det alla-♥. Sen är det fredag med Imaginary date night / KNARKKVÄLL. Sen är det lördag med bortamatch. Sen är det söndag med bortamatch. Hyvens!

"MM, just det, slicka nu!" //Välanvänt citat a la Hanna o Mollie

Over and Out

Söndagssvullning.

Dejt med Emma Hillgren ♥, min stjärna, ikväll/inatt.
Imorgon har vi handbollsgymn. Längre blogg kommer imorgon.

Over and Out

Jo vars, såattehh...

Efter en sprudlande vinst med 51-8 emot Horndal så firar jag med vinkväll.

Hänvisa: hannasundqvist.bilddagboken.se

Over and Out

People think I'm insane because I am frowning all the time.

Ib tär på mina krafter, och det, kombinerat med förkylningen, får mig att bli slö. Jag gör typ ingenting. Jo, kollar på film, äter semlor och sover. Kallas det för vardag?.. tveksamt. Ljusglimtar: Emil, älskade vänner, träning, socker (för mycket, uscha) och sist men inte minst te. Insåg också idag att vi måste skjuta upp premiären av vår Lysistrate-produktion, för jag är i favorit-Göteborg och trollar boll då, och det är prio, så krocken får möbleras om och bli av och förnöja. Inte har jag något/någon att vara misantrop gentemot heller. För jag är själv så sjuk för tillfället, så det blir liksom svårt att se något negativt när JAG är försjälningen av negativitet. Idag har jag tofflat med anna och syster julia. Mysgos. Mindre mysgos är att jag har två jävla lab-raports som flåsar mig i nacken... Men det fixar jag. Inom sin tid. Mahahaha.

Black Sabbath - Paranoid

Dagens nostalgi:




Iuvenis et magnificus miles sum fidem mihi habens vitam persequor.


Over and Out

Qeulqu'un m'a dit

Jag är så sjukt less på skolan nu. Mycket göra, noll-tolerans mot mänsklighet och sjukdom. Imorgon ska jag strejka med anna, med näsdukar, ciabatta och yoghurt. Jag ser fram emot det. Ser även fram emot vår kväll på fredag, match lördag och vinpimpling med bengt på lördagkväll. Jag ogillar förkylning, lab-raports och torr hy.  Annars tycker jag att jag är snygg just nu.
image52

Over and Out

Som den misantrop jag är..

Jag har dragit på mig en riktig emo-förkylning. Jag HATAR förkylningar. Delvis för att det aldrig går över (kan vara för att jag tränar trots snuvan) och delvis för att man blir så trött och seg. Man får dock lite smått hes-sexig röst. Det är positivt. Mindre sexigt är de ton med snor som cirkulerar. Dåligt är också att man måste lägga ut massa pengar på skit som nässpray, hostmedicin och annat jox.. Glöm. Så slutsatsen blir: Förkylning är långt ifrån bra. Det är faktiskt riktigt jävla dåligt.

Jag fortsätter vara seeeg ikväll med viol-te, Carla Bruni och möjligtvis Harry Potter. Fantastiskt!

Snor, Over and Out