somewhere only we know.

jag ska blogga. men inte nu. jag är trööööööööött....

Over and Out

förfärlig fredag.

Ja, dagen började med en utskällning och massa gråt och diverse konsekvenser. Jobbigt. Tack till pojkvän och t för stödet. Efter att ha torkat tårarna så mötte jag upp schönning. Visade sig att rönn slutat på IB. Fan. Det blev bara så jobbigt. usch.. Nu fortsätter dagen med att packa lite och umgås med anna och lisa och vara lite nere. För sen har jag inte tid med det. Då ska jag till hudik och lira. Sen ska jag mysa hela helgen med Tina. Det ska bli super. Men en sak är klar...
Jag kommer sakna dig Anna!
image37


En helvetesdag, som till slut, blev vad jag gjorde den till.

Jack Johnson - Imagine

Over And Out

Jörgen-quotes - Tänkte bjuda på alla godingar innan pappret slängs.

  • Tomorrow day
  • Write up
  • This is the way looking, yeah
  • Så here känns de moon ägänn
  • Take away the ground
  • Up and side and down
  • For exempel
  • I make a picture
  • New mone
  • We pull up this water a little
  • I can lock it up if you want that
  • I think I do that
  • Water will raise, uh, no, I mean rice
  • ACTUALLY!
  • Write them down a little
  • Has I used
  • For everyone to go to sleep
  • The konsekvens of this
  • This is a stable atom
  • You have a quarter on you!
  • We're gonna' do a little lesson now
  • Electric....icity.
  • Not so usual films these days, hehe.
  • So that I wont have to go into a blind man.
  • And this is a word then.

Orsak att fira.

Så, det är måndag. Tråkigt för vissa, kul för andra (andra är i detta fall: anna, anna, hanna o lisa). Ikväll har vi en hitler-tränings. Lovande.

Jag brukar alltid säga: det blir vad man gör det till. Och ja, det är ju verkligen så. Ikväll ska jag, lirarn och schön fira. Vi ska fira att skolan inte börjat än. Vi ska äta kräftor med turk-yoggi och sallad. Sen blir det pj-party. Så vi sover och myser ihop, sen när vi vaknar så ska vi lyxa. Vi ska göra amerikanska pannkakor och ha på sirap till frukost :D Sedan under morgondagens förmiddag kommer rönn, och då ska mitt löshår sättas i. Sen ska vi börja fira igen, denna gång för att skolan ska börja! Då ska vi grilla älgkött och äta hemmagjort klyftpotatis med bea-sås, sallad och vitlöksbaugetter. Sen blir det hjorton-pannacotta till efterrätt. Fy fasiken vad mysigt. Sen är det onsdag. Då är det skola. Det ska bli förjäkla kul! Inget schema har dock kommit ut. Det suger. Men men. Överraskningar är alltid kul!

 ♥ Patrik Blom

Over and Out

in bollnäs.

inledde kvällen med en balkongis med lisa. fan vad vi pratade. oh det var mys! och snart kommer hedin också. lite sent kan tyckas, men vafan. allt för henne!

och jag och min pojkvän har en ständigt pågående dispyt om huruvida det heter ostkrok (vilket jag säger) eller ostbåge (som han säger). Genom hela livet har de hängt med, ostkrokarna. I min oskyldiga barnvärld var de ganska vanliga som snacks på helgen, i lagom stora påsar med det härliga mönstret på. Senare fick jag höra att de ofta kallas ostbågar. Det lät dumt i mina öron! Vanans makt är stor. Jag säger fortfarande ostkrokar och det gör de flesta omkring mig med norrländskt ursprung. Men ostbågar är väl lika logiskt egentligen, frågan är om det finns någon som kallar dem Cheez Doodles, eller typ Doodlar eller nått?

Over and Out

We eat pieces of shit like you for breakfast.

EN MÅNAD FRAMÅT:

20/8 Löpning
21/8 Handbollsträning
22/8 LEDIG
23/8 Handbollsträning
24/8 DJ-match i Hudik
25/8 Ogräsrensning med klubben
26/8
Tre matcher med div3
27/8 Löpträning
28/8 Handbollsträning
29/8 LEDIG
30/8 Handbollsträning
31/8-2/9
Olle Strömberg Cup
3/9 Handbollsgymnasiet
3/9 Löpning
4/9 Handbollsträning
5/9 Handbollsgymnasiet
6/9 Handbollsträning
7-9/9 Stockholm Cup
10/9 Handbollsgymnasiet
10/9 Löpning
11/9 Handbollsträning
12/9 Handbollsgymnasiet
13/9 Handbollsträning
14-15/9 LEDIG (med patrik, mest troligt)
16/9 Handbollsträning
17/9 Handbollsgymnasiet
17/9 Löpning
18/9 Handbollsträning
19/9 Handbollsgymnasiet
20/9 Handbollsträning
21-23/9 DJSM i Boden

Jo gott folk. Nu är det på allvar.
Och jag älskar det.

Over And Out

If you're going to Sanfransisco, be sure to wear some flowers in your hair.

Jag och pappa har precis haft en dispyt om att han tycker att eftersom om jag tränat halv-dåligt i sommar kan jag ju lika gärna sluta spela handboll, för det verkar ju inte som om jag har ambitionen att bli bra? Tack pappa. Men ja, jag kanske ska sluta spela då. Bli fet som en ko och ständigt lösdrivande på helgerna. Det vore kanske ett "liv" för mig. GAH!

Sista dagen på jobbet imorgon. Lovisa ska fixa tårta till mig. MYS-FLICKA!

Jag vill verkligen hem till Bollnäs nu - NU.
Men först lördag med patrik. Men sen åker jag hem. Utan att göra motstånd.

Over and Out.

1, 2, 3, 4 - baby, just scream if you want more!

Så var onsdagen slutförd och jag shoppat! :D
Fick en riktig skitlön, de hade dragit typ 1000 spänn i skatt de jävlarna.. fy fan. Blir ju kul när skatteåterbäringen kommer! Hur som helst, dagens saker:

Löpskor (billigare än väntat), inhandlade på löplabbet,
En svart coktail-klänning i siden, inhandlad på nicole (inte riktigt den på bild, bara nästan),
en turkos-färgad v-ringad tröja, inhandlad på VILA,
en ny kalender (god bless) från bokakademin,
Ett svart linne de MQ,
samt en vit Puma-hood från stadium.


Allt som allt betalade jag 2270 spänn! Det tycker jag var jävla bra jobbat av mig. La även undan 1700 för jackan jag köpte förr, och så la jag undan 800 för hårfixet. 4770 förbrukade. Har typ 1300 kvar på kontot. Det ska jag spara till sen tänkte jag.

Sen blev jag lämnad själv. Gjorde mig lite lax med paprika och pasta. Var gott. Ikväll ska jag inte göra nå vettigt. Börja packa kanske. Imorgon ska jag jobba till klockan 14, sen tänkte jag mysa med min far, men det tänkte inte han, så han sticker och spelar golf med företagare och jag sitter hemma och tittar på del två av tsunami-filmen på tv3 medans jag äter saltade sojabönor och dricker den übergoda nya loka fläder . Fredag - samma sak då. Jag jobbar till 14, sen ska pappa ut på krogen med företagare och jag sitter hemma. Packar mest troligt då, för på lördagmorgon kommer patrik hem, och på lördagkväll kommer JAG hem :D

Hur som helst
Over and Out


en månad

image29 hjärta image30


14/7-07


Over and Out

snart så.

Det är tisdag och varmt som fan. Börjar närma sig kvällningen. Men jag tänkte offra mig på att blogga lite ändå :)
Vaknade klockan 6 idag men bestämde mig för att resleep (måste börja väcka engelskan inom mig till liv, med andra ord: somna om). Vaknade på riktigt halv tolv och åt frukost och kastade ut mig på asfalten för att springa. Blev ändå 1 ½ timme, som sagt, jävligt varmt, men ändå. Kom hem, duschade. La mig i soffan - och somnade - självklart. Paps kom hem tidigare än väntat, men han följde sin dotters sätt och gick och la sig. Nu är det jag, paps och yngsta sis hemma. Om ett tag ska jag och mellan-sis göra hemmapizza. Tagga för imorgon, SHOPPING! Och ja, är det något jag är grym på så är det att bränna cash. Ska på löplabbet och köpa nya löparskor, det ska bli ångest. Skor ÄR för dyrt, i alla dess former och färger och märken. Köpte iaf nya handbollpjukker, eller rättare sagt, jag pekade och pappa betalade. Blev nya Puma Accelerate 4. Har inte tränat i dom än dock. Spännande!

Och jag tjatade till mig en bussplats på lördagkväll istället för fredagförmiddag, så jag hinner träffa älsklingen några timmar. Jag längtar. Både efter honom och att få åka hem. Få handla massa rolig mat till min lgh på söndag, och sen träffa sara och bara prata en massa. Sen (mest troligt) träffa rönn och fixa med hår på måndagen, och även träna löpning med brudarna. Tisdag vet jag inte vad som blir av - men något blir det väl säkert. Sen är det onsdag. Då är våra 11 veckor över - wellcome back, ib-students. Skönt är dock att vi som går andra året på torsberg inte börjar förrns klockan 13! (fetmarkerat så att alla ib-are får lite koll.) (JA, jag är mammig, men, ni tjänar på det, fuckers.)

http://www.youtube.com/watch?v=1R828rFd2aI&NR=1

Over And Out

Dude, I totally miss you.

image26

And dude, I totally love you.


Kom hem nu. För fan.

Over and Out

I'm ready to fade now.

Nog för att jag har gjort saker jag inte borde
så att bli beskylld för saker man inte har gjort
är nog det värsta jag vet.

hjärtat blir bara tyngre och glädjen pyser ur mig.
det kan liknas stämningen här.

jag vill hem. hem hem hem.
jag har fått nog.

Crossfade - Starless
The soul you cut, the soul you adored
Cannot feel you anymore
Cause you've run through me with destructive force
I think somehow I gotta get it straight
I gotta get you out of me
But I cannot get through you



Over and Out

Fredagsfestligt med la familia.

Så var det helg IGEN och den inleds med klyschan att ha fredagsmys med revben och hela familjen samlad. Efter middagen splittrades vi i små grupper, yngsta syster (med ny frisyr, elegant som fasiken) med äldsta kvinna i hushållet går på promenad, de två mittersta flickebarnen (dvs JAG och lillesis liiiiiiiisa) leker med komputadorer och en nyinhandlad mobil (nej, det är inte jag som är den lycklige) medans den enda mannen i familjen har bekvämligt nog lagt sig till rätta i tv-soffan. Veckan i hufvudstaden har varit helt okej, tackade av min käre alexander från Coop Extra Orminge för i sommar idag, kommer sakna hans gäspande leende på morgonkvistarna. Själv har jag ju hela 3 arbetsdagar kvar innan skolan börjar, och dessa infaller på måndag, torsdag och fredag. Om jag får som jag vill åker jag till lille bollnäs på lördag-kväll då mitt efterlängtade hjärtegull kommer hem från grekland. Jag saknar honom. Och efter det så blir det bara braaaa. Nästa helg, så kommer som sagt patrik hem, helgen efter det ska det kastas boll mot sundsvall och härnösand och den helgen ska även tillbringas med Tina, helgen efter det ska det spelas Stockholm Cup.. Ja [på värmländska], det känns rätt gött faktiskt.


12 dagar till skolstart.
men ändå

83 dagar kvar till Nakalay Bay.



Paffendorf - Lala Girl

Back to familylife. Over and Out

Sweet revenge...

och just det kändes bara så himla bra. [skrattar djävulusiskt]

Och pappa har introducerat mig för audioslave. Me likey.
Och deras låt Gasoline. Man skulle kunna säga som så: It gets me into a good mood.

Snart kommer Patrik hem. Som jag längtar. Vi ska ut på äventyr i min hemstad om någon vecka. And trust me honey, I'll show you what it's all about... And so - will they.

13 dagar kvar kära kamrater.

Sen matcher med div-3. Sen hgymn-start. Sen sthlm-cup.

Kaffe-vardagen börjar sätta igång igen.

Och nog får vara nog, nu ska jag in i duschen och ut i världen.

Over And Out

Repris med ny musik.

1. Sätt din musik på blanda.
2. Klicka på nästa knappen efter varje fråga.
3. Skriv titelnamnet på den låten som spelas som svar på frågan.
4. FUSKA INTE!!!


1. Hur var din barndom?
Run MDC - It's like that

2. Hur ser dina gardiner ut?
Paris Hilton - Turn it Up. (läg märke till att det är lillesysters musik..)

3. Hur ser du på dig själv?
30 Seconds to Mars - From Yesterday

4. Hur var din förra vecka?
Ozzy Osbourne - Crazy Train

5. Hur kommer nästa vecka att bli?
Mixed by almoth (Okej?..)

6. Vad luktar du under armhålan?
George Lynch - Cry of the brave

7. Vad tycker dina vänner om dig?
RHCP - Under the Bridge

8. Hur nörd är du?
Ozzy Osbourne - Mama I'm coming home (YEAH!)

9. Är du alldeles förbannat manlig?
Denbo - Hur kunde du

10. Hur kommer ditt bröllop att vara?
Breakable  (....HERREGUD, LÅT DET INTE HÄNDA...)

11. Hur kommer din avkomma te sig?
Metallica - Turn the page

12. Än hur är det med självaste pippandet?
Maroon 5 - This Love (älskar dig!)

13. Är du troende inom någon religion? (Om åsikten är ja, ta och tänk om)
Cassie - Me and You

14. Aktiverar du ditt späck nånting?
Accept - Fast as a shark (IN YOUR FACE)

15. Vad tycker dina föräldrar om dig?
Mr Big - Down and Dirty (för tillfället stämmer det nog på vissa hörn..)

16. Kommer du jobba med något kul och välbetalt?
Ozzy Osbourne - Iron Man     (Bara för att jag är jag)

17. Har du syskon?
Zion - Boom Bip

18. Vilken låt är ditt livs temalåt?
John Norum - Love is meant to last forever

19. Vilken låt kommer spelas på din begravning?
Jeremy Whaley - Seaside

20. Brukar folk sitta och smygtänka på dig?
Iron Maiden - Infinite D      

21. Vad är du rädd för?
Eric Clapton - Cocain    (HAHAHAHAH)

22. Kör du onykter?
Iron Maiden - Run to the hills

23. Har du någon beundrare?
Blink 182 - Aliens Exists.

24. Är du kär i någon?
Kandi - Keep it gangsta

25. Vad kommer du reinkarneras till?
Ramstein - Hitler             (OH MY FUCKING GOD)

26. Är du en besserwisser?
Guns N Roses - One in a million

27. Får du SMS från andra än din operatör och dina föräldrar?
Akon - Lonely    (den sved.)

28. Tar du droger?
Jose Gonzales - Heartbeats

29. Har du bara testat lite då?
Billy Idol - White Wedding

30. Hur är det ultimata förhållandet?
White Lion - When the children cry    (jag ska inte slå mina barn. lite..)

Så där, då har jag fördrivit lite tid jag med. SOC i helgen var bra trevligt det med, få träffa alla vänner och att få se bra handboll, även att få spela lite själv. Nu är jag tillbaka till sthlm och ska fördriva två veckor. Sen är det dags att starta om på nytt.

Fatima Malic i mitt hjärta! <3

Även så min grek <3

"Danmark är ju svenska mästare dom."

Over and Out


The subtile arts of murder and persuasion

but trying to be genuine
was harder than it seemed
and somehow i got caught up in between,
between my pride and my promise
between my lies and how the truth gets in the way
the things I want to say to you
get lost before they come
the only thing that's worse than one is none,

Over and Out